Speakerscorner

Deze ruimte is de postbus van het Lenniks Archief. Deze plaats is speciaal voor jullie gereserveerd, zowel voor leden als niet leden.

Wat kan je met “Speakers Corner“ zoal aanvangen?

Wanneer je onze website raadpleegt en er verschijnt een foto waarvan je twijfels hebt over de wie, wat, waar of wanneer informatie dan kan je hier reageren door je gezouten mening te geven als we in de fout zijn gegaan. Wij gaan uw bewering dubbelchecken en als deze gegrond is brengen wij met veel plezier de verbetering aan met onze welgemeende dank. Ook als je extra info kan aanbieden twijfel niet om het ons te mailen. Indien je om een gegronde reden bepaalde foto's of een artikel uit het archief wil verwijderd zien gelieve ons te contacteren via de mailbox van Speackerscorner.

Voor diegenen die willen reageren op een document, foto, krant, video of object vinden het codenummer meestal op de foto of onder het archiefstuk. Gelieve deze code iedere keer te vermelden wanneer je mailt. Indien geen code vermeld dan bv. rij2 foto4.

Wanneer je zelf een artikel aanmaakt rond onze gemeente stuur het dan gerust op naar onze redactie. Wij contacteren jullie en indien het echt de moeite loont publiceren wij dit maar al te graag. Onrechtstreeks word je dan ook medewerker van het Lenniks Archief.

Gelieve aan te vinken
Interesse in de Lennikse geschiedenis?

Word lid van het Lenniks archief!